Kompetens och erfarenhet

Dessa kundcase har två huvudsakliga syften för oss. Dels är vi jättestolta över vilka underbara och häftiga företag vi har förmånen att arbeta med, och dels vill vi visa exempel på vår erfarenhet. Framgångsrik annonsering bygger dels på den testning och optimering som vi utför för er, men även på de kunskaper och kompetens som vi har ackumulerat över åren. Vi har arbetat och varit i kontakt med mängder av företag i alla möjliga affärsvertikaler och branscher, och därigenom insikt i vad som brukar fungera. 

Stolta samarbeten med

Några ord från våra samarbeten

I en djungel av självutnämnda experter och dålig information om social media-marknadsföring erbjuder TrendFlow en uppfriskande analytisk, faktabaserad och systematisk syn på ämnet. TrendFlow erbjuder inte en simpel ”3 tips för att lyckas med sociala medier” utan verklig insikt och guidning i hur det faktiskt fungerar.

Resultatet av vårt samarbete med Trendflow har hjälpt oss att effektivt kommunicera till våra kunder via sociala medier. Det har lett till mer försäljning, kunskap och att modernisera vårt varumärke. Rekommenderar att ta hjälp av Trendflow om ni letar efter ett seriöst samarbete och ökad tillväxt.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 48 timmar.

Företag

Trendflow Sweden AB
Magnus Ladulåsgatan 1,
118 63 Stockholm

Kontakt

08 446 860 20
info@trendflow.se