Effektiv marknadsföring via sociala medier

Öka er försäljning och synlighet på sociala medier. Trendflow är experter på att skapa meningsfulla kundresor och driva resultat via sociala medier. Låt oss hjälpa er ta er digitala marknadsföring till nästa nivå.

300+ Företag har anlitat oss
Läs mer om våra kunder

Digital Marknadsföringsbyrå - Image 12
Digital Marknadsföringsbyrå -
Digital Marknadsföringsbyrå - logo 0 96
Digital Marknadsföringsbyrå - tellus

Öka försäljningen med marknadsföring via sociala medier

Vill ni synas och sälja mer via sociala medier? Vi hjälper er nå ut till er målgrupp och öka försäljningen med effektiva kampanjer och annonser på Facebook, Instagram och TikTok. Hos Trendflow får ni personlig service och expertis inom datadriven marknadsföring på sociala medier, så att ni kan bygga en digital närvaro som skapar mätbara resultat och gör skillnad för er verksamhet.

Digital Marknadsföringsbyrå - i

Vår process

Så här brukar ett samarbete med Trendflow se ut! Vi hjälper er öka försäljningen, nå er målgrupp och driva andra önskade resultat med effektiv betald marknadsföring på sociala medier genom att skapa och optimera annonser på Facebook, Instagram, TikTok och andra sociala medier.

Anpassad analys

Vi utför anpassade analyser med fokus på de nyckeltal som är viktiga för er verksamhet för att säkerställa att vi har en strategi som matchar era affärsmål, når ut till er målgrupp på rätt sätt och på så vis optimerar era digitala resultat.

Strategi

Varje företag har unika behov, utmaningar och förutsättningar. Därför skräddarsyr vi en strategi som passar just ert företag. Genom att kombinera vår expertis inom marknadsföring på sociala medier och er kunskap om era kunder och affärsmål skapar vi en strategi för bästa möjliga utfall.

Engagerande innehåll

Vi ser till att ni har innehåll som engagerar och konverterar på sociala medier. I ett samarbete med oss ingår skapande eller anpassning av enklare grafiskt material och texter samt rådgivning och instruktioner för hur ni optimerar ert egenproducerade innehåll.

Optimering

Vi är experter på optimering av annonsering på sociala medier. Efter inledande analys av verksamheten, skapande av strategin framåt och publicering av annonserna så kan ni förvänta er att vi regelbundet följer upp på data och justerar våra strategier för att varje investerad krona ska ge maximal avkastning.

Öka er synlighet på sociala medier med Trendflow

Vill ni öka er synlighet på sociala medier och nå ut både bredare och mer träffsäkert? Då har ni hittat rätt. Vi har lång erfarenhet och expertis inom marknadsföring på sociala medier och hjälper er skapa en effektiv strategi för att nå era målgrupper, öka er varumärkesigenkänning och öka försäljningen.

Digital Marknadsföringsbyrå - team

Våra tjänster inom marknadsföring på sociala medier

Våra tjänster

Facebook/Instagram Ads (Meta Ads)
TikTok Ads
Snapchat Ads

Några av våra kunder

Stolta samarbeten med

Digital Marknadsföringsbyrå - Image 12 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 14 1
Digital Marknadsföringsbyrå - logo 0 96 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 26 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 7 1
Digital Marknadsföringsbyrå - logga site 2048x971 2
Digital Marknadsföringsbyrå - tellus 1
Digital Marknadsföringsbyrå - babyface logga 2048x1033 2
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 17 1
Digital Marknadsföringsbyrå - ancon 1 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 10 1 1
Digital Marknadsföringsbyrå - mmanytt 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 9 2 1
Digital Marknadsföringsbyrå - ny logo 1
Digital Marknadsföringsbyrå - creddo logo b2 300x100 1
Digital Marknadsföringsbyrå - strump 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 11 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Logotrans3 901x 1
Digital Marknadsföringsbyrå - solstickan 1
Digital Marknadsföringsbyrå - funnelbud 2048x316 2
Digital Marknadsföringsbyrå - familydeal 1
Digital Marknadsföringsbyrå - lp 1 1
Digital Marknadsföringsbyrå - Image 20 2
Digital Marknadsföringsbyrå - ecompark white text 1
Digital Marknadsföringsbyrå - team 1

Få experthjälp med marknadsföring på sociala medier

Trendflow är experter på marknadsföring på sociala medier som hjälper er att nå ut till er målgrupp och maximera era resultat på ett kostnadseffektivt sätt. Vi skapar och optimerar annonser på Facebook, Instagram, TikTok  och andra sociala plattformar för att säkerställa att er marknadsföring når rätt människor vid rätt tidpunkt. Med vår expertis och erfarenhet kan ni vara säkra på att ni får bästa möjliga avkastning på er investering. Låt oss hjälpa er synas och sälja via sociala medier, så att ni kan ta ert företag till nästa nivå.