Varför annonsering på Facebook?

”Annonsering på Facebook” täcker egentligen både Facebook och Instagram. Med dessa plattformar kombinerade så går det att nå ut till de ni vill nå och uppnå era mål. Det är ett faktum. Frågan är hur. 

Strategier. Målgrupper. Anpassat innehåll – efter målgrupp, efter varumärke och efter önskad effekt. Att testa och optimera dessa. Kontinuerlig analys och optimering i Facebook Ads Manager. När alla dessa bitar finns på plats så har du en kraftfull marknadsföringskanal genom vilken du kan rikta effektiv annonsering till målgrupper i alla stadier av kundresan. Du tar del av mätbara resultat som tydligt berättar om din investering ger avkastning. Sedan är det bara att öka lönsamheten.

Annonsering som konverterar

Visst kan man mäta klick och räckvidd, men all annonsering har egentligen samma mål: lönsamhet. Vägen dit kan skilja sig, men i slutändan så måste den göra någon slags nytta. Ett samarbete med oss inleds alltid med att vi tittar in på er verksamhet, vad ni vill uppnå och vilka verktyg som finns. Nästa steg är en strategi för hur vi ska få personer att handla, konvertera, på så vis som främjar er verksamhet.

Stolta samarbeten med

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 48 timmar.

Företag

Trendflow Sweden AB
Magnus Ladulåsgatan 1,
118 63 Stockholm

Kontakt

08 446 860 20
info@trendflow.se