Varför är sökmotoroptimering (SEO) viktigt?

Det korta svaret på denna fråga, är att SEO hjälper dig och ditt företag att synas. De fem första sökresultaten på Google får 67 % av alla klick. En smart SEO-strategi hjälper er att klättra till den positionen för de sökord som är viktiga för ditt företag.

Med en genomtänkt struktur, relevant innehåll och god kännedom om era kunder maximerar ni chansen att fånga upp de personer som söker exakt det du erbjuder på ditt företags hemsida. Det finns ingen bransch som inte kan gynnas av en smart sökmotoroptimering. I slutändan handlar det om att ligga på topp och öka försäljningen.

Varför anlita en SEO-byrå?

Många som anlitar en SEO-byrå har börjat med att försöka köra sökmotoroptimeringen själv eller internt på företaget. Ganska snabbt inser de då att:

Att anlita en SEO-byrå är alltså ett sätt att ge företaget frihet att fokusera sin energi på andra områden, om det så är expansion, produktutveckling eller kanske rekrytering. Det blir mindre krångel, och ett mer konsekvent och gynnsamt resultat i slutändan.

Googles sökalgoritm är dessutom under ständig förändring, vilket kräver både små och stora justeringar i hur texter bör presenteras, hur hög sökordsfrekvens man bör ha och så vidare. En bra SEO-byrå håller sig uppdaterad och försöker alltid ligga steget före.

Våra SEO-tjänster

Våra SEO-tjänster hjälper dig att klättra högre i sökresultaten. Det innebär inte vi utformar texter som bara matematiskt tillfredsställer sökmotorn – det innebär att skapa betydelsefullt innehåll för dina besökare. Syftet är att er hemsida ska förmedla auktoritet och att besökaren ska känna trygghet.

Vi erbjuder on-page (innehåll och aktiviteter på er hemsida) och teknisk SEO (optimera er hemsida för genomsökning och indexering). Processen går normalt till så här:

Stolta samarbeten med

Vår SEO Byrå

Ledordet i allt vårt SEO-arbete är långsiktighet. Vi är öppna och ärliga med processen från början till slut och du kommer alltid ha insikt i hur SEO-arbetet och resultatet ser ut.

Sökmotoroptimering kräver som sagt stora resurser och resultaten är sällan synliga direkt. Det kan med andra ord vara kostsamt om förändringarna som görs har noll effekt – eller till och med motsatt effekt. Vi strävar därför alltid efter långsiktig och hållbar SEO som grundar sig i mångårig erfarenhet av SEO-arbete och mätbara resultat.

Vi låter er bestämma hur mycket eller lite involverade ni vill vara. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och är stolta över att göra företag mer SEO-medvetna. Vi förstår samtidigt att vissa företag anlitar oss för att slippa tänka på just den biten. Ni bestämmer!

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 48 timmar.

Företag

Trendflow Sweden AB
Magnus Ladulåsgatan 1,
118 63 Stockholm

Kontakt

08 446 860 20
info@trendflow.se