Framgångsrik marknadsföring för webbshop

Annonsering & sökmotoroptimering

Som e-handlare har du den unika möjligheten att nå ut till potentiella kunder där enbart ett fåtal klick skiljer dem från köpet. Det gäller bara att hitta rätt personer och förbli närvarande när de har visat intresse, gärna över flera kanaler. Genom kombinationen annonsering och sökmotoroptimering så är det få internetanvändare som du inte kan nå ut till. 

Bakom all annonsering finns det likväl teknisk kunskap som kreativitet som kan vara svårt att sätta sig in i med andra primära arbetsuppgifter, och det kan kännas stökigt att delegera olika delar av det digitala pusslet till olika byråer. Därför hjälper vi dig gärna med hur sökordsoptimering och annonsering ska agera tillsammans för att driva fler köp i din e-handel. 

Tjänster

Kombinera kanaler för bästa effekt

Genom att finnas närvarande på både sociala medier och Google så ökar du dina chanser att nå ut till rätt personer. Dessutom försäkrar du dig om att ingen köpintention går till spillo genom att rikta annonser till målgrupper som har visat intresse på flera plattformar. Desto fler kontaktytor du har med dina potentiella kunder desto närmre ligger ditt varumärke till hands kognitivt, och desto enklare blir det att genomföra ett köp.

Facebook
Google Ads

Instagram
Sökmotoroptimering

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 48 timmar.

Kontakta oss

  Företag

  Trendflow Sweden AB
  Hälsingegatan 49,
  113 31 Stockholm

  Kontakt

  08-121 326 97
  info@trendflow.se