fbpx

Nödpaket till företag under coronakrisen

Först och främst vill vi på Trendflow säga att vi hoppas att alla mår bra där ute, att ni håller er friska och att ni alla bidrar till en minskad smittspridning.

Många individer har redan insett hur mycket dagens situation påverkar lokala verksamheter och har bestämt sig för att stötta t.ex sin favoritrestaurang genom att kanske besöka dem några gånger extra under veckans gång.

Vi funderade på vad vi kan göra som mediebyrå, hur vi kan göra vårt bästa för att hjälpa dessa verksamheter och förhindra dem från att gå igenom, i värsta fall, en potentiell konkurs. Många stryper idag sina utgifter, de är ofrivilligt tvungna att varsla personal och det sista de tänker på i fall som detta är att lägga ut en större mediebudget på sociala medier annonsering. Vi måste hålla ihop i tider som dessa. Därför erbjuder vi på Trendflow en 3 månaders period där vi hjälper verksamheterna med sin annonsering i sociala medier, helt kostnadsfritt. Vi kan göra detta till en viss grad, då vi såklart också har begränsad tid, men vi vill göra så gott det går i tider som dessa för att hjälpa lokala verksamheter att överleva denna kris.

Vi har redan funderat på hur många lokala verksamheter som ens tänker på att lägga ner någon som helst budget på Facebook och Instagram i tider som dessa, och vi misstänker att det inte är många. Om det finns några lokala verksamheter där ute som behöver avlasta tiden som går ner på annonsering och vill få hjälp med att behålla sin kundbas så hjälper vi gärna till.

Vi förutsätter såklart att de restauranger, barer och övriga lokala verksamheter som vill få hjälp har tagit de nödvändiga säkerhetsåtgärder som krävs för att minska smittspridningen. Detta genom att se till att förebyggande åtgärder och riktlinjer i form av bland annat hygien efterföljs samt att de avråder från att personer med symptom besöker platsen.

Nå oss på info@trendflow.se eller www.trendflow.se