Om Topdog

Top Dog är en SEO-byrå med rötterna i Stockholm och passion för kundupplevelser, content och, självklart, hundar.

En grundpelare för Top Dogs arbete är att de inte säljer “SEO på box”. Inte bara i att de självklart anpassar strategier och tillvägagångssätt efter sina kunder, utan även i det fokus de lägger på utbildning. Ett samarbete med Topdog innebär inte en luddig ”att göra”-lista, utan de stöttar kunden genom implementeringen av de nödvändiga ändringarna 

En utbildningsrelaterad insats och ett sätt för dem att hålla kontakten med både befintliga och potentiella kunder är att de genomför frukostseminarier där de helt enkelt lär ut grunder inom SEO, anpassat för olika områden och behov. Under våren 2020 har detta naturligen skiftat till en helt digital företeelse. Det är i samband med detta som vi har haft förmånen att arbeta med Top Dog.

ANMÄLAN
12,05 kr
Per anmälan via leadformulär på Facebook

SHOW UP
50%
Show up-rate till webbinarier

Mål

Trendflows uppgift i detta samarbete var att samla deltagare till dessa webbinarier genom Facebookannonser. Målet är helt enkelt så många deltagare som möjligt inom yrkesmässigt relevanta målgrupper. Vi har dessutom arbetat med löpande retargeting för att hålla kontakten med nya och befintliga intressenter.

Lösning

För ändamålet att samla deltagare till webbinarier har vi använt oss av leadannonser på Facebook; ett enkelt sätt att samla in uppgifter i form av namn, mailadress, företag och yrkestitel utan att personen behöver lämna Facebook (eller Instagram). En ytterligare fördel med denna annonsform är att den går att integrera med Zoom för en enkel hantering av deltagare.

För att uppnå bästa möjliga resultat med dessa verktyg har vi även skapat anpassat innehåll som både kommunicerar värde i erbjudandet (i att delta på webbinarierna) och Topdog som varumärke. Resultaten var över förväntan, speciellt med avseende på show up-raten som typiskt brukar vara lägre när man använder leadformulär.

För att sedan hålla igång relationen till både befintliga intressenter samt nya personer som har kommit in via webbinarium så har vi även haft en löpande retargeting i videoformat aktiv. Kärnan i denna är en segmentering mellan de som har engagerat med Topdog på Facebook och/eller Instagram men ej besökt hemsidan och de som redan har besökt hemsidan. Genom detta kan vi mäta skillnaden mellan dessa två grupper och se till så att de som ännu ej är hemsidebesökare får en väg in till detta.

”Samambetet med Trendflow fungerar utmärkt. Vår kontaktperson är som en del av vårt marknadsteam, tar ansvar för resultatet och förekommer med idéer och synpunkter. Vi har nått ett resultat långt över våra förväntningar. Vi upplever Trendflow som mycket duktiga på det de gör. De är samarbetsvilliga och serviceminded, ställer alltid upp även om vi är sena med material från vårt håll..”

Ulrika Falkman, VD på Uhipwear AB

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 48 timmar.

Kontakta oss

  Företag

  Trendflow Sweden AB
  Hälsingegatan 49,
  113 31 Stockholm

  Kontakt

  08-121 326 97
  info@trendflow.se